Specialist in verpakkingsontwerp.

Van A-merken tot nieuwkomers in het schap.

Verpakkingsontwerp is een vak apart.

Communicatie van een verpakking heeft een diepere gelaagdheid nodig om het product in het umfeld van retailers op te laten vallen en uiteindelijk de consument tot aankoop te verleiden. Bang Zoom heeft hier ruim 25 jaar ervaring mee. Met name in het retailsegment, voor zowel grote als kleine merken. Naast design nemen we alle andere aspecten door, zoals verpakkingsmaterialen en de plek in het schap. Zo komen we samen van basisidee tot een tastbaar ontwerp. Creatief, opvallend en effectief in de juiste zeitgeist.

Technische kennis is tevens van groot belang. Het opmaken en aanleveren van de definitieve werktekening volgens de juiste specs van de leverancier zorgt voor een naadloze conversie van idee naar uiteindelijk product.

Conceptschetsen en dummy’s

Bang Zoom maakt veel conceptschetsen en dummy’s van potentieel nieuwe producten. Deze worden gebruikt voor marktonderzoek. Na testen bij de consument worden concepten bijgeschaafd en doorontwikkeld. Hier zitten hele mooie ontwerpen bij, maar door de vertrouwensband met onze klanten kunnen we hier helaas niets van laten zien. Tenzij ze uiteraard daadwerkelijk op de markt komen.